Förra eid fick vi i present en CrockPot av min bror och hans familj, pga semester och andra plikter så har vi inte hunnit med att testa den än så igår kväll förberedde jag allt och imorse kl 6:00 gick jag upp för att sätta igång den så att den får stå och gotta sig i 12 h nu.
För att förbereda mig har jag googlat lite kring hur det fungerar och så men jag hittade inget recept som jag själv kände att det var rätt så jag har gjort lite på egen hand, vi får se ikväll om det blir bra.

Ingredienser:
1 kg högrev
5 dl rött vin (alkoholfritt)
3 dl vatten
1 purjulök
1 chili
5 morötter
2 palsternackor
1 röd paprika
1 msk Vegeta Natur
1 msk pepparmix
1 msk kalvfond
salt
Jag hackade allt och sedan blandade grytan.
Uppdatering:
Efter 12 h i Crock Pot så blev det perfekt pulled beef. Vi har tidigare köpt färdig och den var inte ens i närheten så god som denna.
Vi serverade den med couscous (första gången jag gör den) och det blev en god kombination. Som tillbehör hade vi créme Fraiche, fetaost och tomat som sallad.
Jag tror att Crock Poten kommer att användas flitigt i höst.
